Finansiering med Santander

Hos All car er vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig en personlig tilpasset finansieringsløsning, hvor både vilkår og priser passer til din privat økonomi. Og vi rådgiver altid ud fra en ærlig og åben tilgang til finansiering.
Finansieringen kræver ikke meget tid og mange ressourcer og kan være klar i løbet af 5 minutter dog seneste indenfor 48 timer fra din ansøgning er sendt.

Via vores samarbejdspartner Santander Consumer Bank kan vi tilbyde meget attraktive lånemuligheder ved køb af din nye brugte bil. Vi tilbyder både køberkontrakt med 20% udbetaling og billån med og uden udbetalingen. Begge dele til konkurrencedygtige rentesatser.

Prøv vores låneberegner

Via vores samarbejdspartner Santander Consumer Bank, kan vi tilbyde meget attraktive lånemuligheder meget nemt igennem vores låneberegner.
Se vores udvalg af biler her »

Din sikkerhed

Udover et stærkt produkt i selve finansieringen så tilbyder vi til flere af vores lånetyper også en sikkerhed til dig i form af en SAFE forsikring som giver dig tryghed, hvis du skulle være uheldig at blive arbejdsløs eller ramt af sygedom. Så vil denne forsikring dække dig i op til 12 mdr med betalingen af ydelsen på dit lån.

Se mere om SAFE her »

På vores hjemmeside har en vi en låne beregner som også giver dig mulighed for at ansøge direkte. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte os så vi i fællesskab finder den bedste løsning til dig.