Masse af erfaring fra autobranchen

Nystartet forretning men...

All Car er en nystartet forretning, men vi har dog masser af erfaring fra autobranchen. Indehaver Peter Brandstrup startede som lærling og var efterfølgende mekanikersvend i en periode. Peter har arbejdet med bilsalg og ledelse i flere år, og har et bredt kendskab til drift af autoværksteder. All Car har en vision om at sætte fokus på kunden bagved bilen. Hos os er det vigtigst, at vi taler samme sprog som vores kunder, og at vi forstår dem. Det er selvsagt en selvfølge at vi forstår hvad din bil fortæller, men det er vores overbevisning at man i branchen, måske ikke altid forstår personen der kommer med bilen. Dette vil vi gerne ændre på og derfor er det vigtigt for os, at vi gør tingende nemmere for bilejerne. Vi har samlet alt ét sted og vi har et ønske om at vores kunder kommer til os, med selv de helt almindelige småting der vedrører det at have en bil. Vi er tilstede hvis der er brug for en bilsnak, eller hvis det er bilen der er begyndt at snakke lidt.

Vores vision

– At være lokalområdes fortrukne autoværksted

Vores Mision

– At skabe en god relation
– Forvent lidt ekstra
– Vi gør alting 100% første gang
– Teamwork
– Alt under et tag

Vi sætter fokus på kunden

Vi har gjort os selv til speciallister i at serviceser og vedligeholde nye og brugte biler. Dette er din garanti for at du får samme høje standard og trykhed som du kender fra et autoriseret autoværksted. Vi sætter en ære i at du er velinformeret omkring tilstanden på din bil. Det betyder at du kender tilstanden her og nu, og de forventet omkostninger der må forventes at komme imellem de serviceeftersyn bilen skal have. Idet vi har en bredt kendskab til forskellige bilmærker, giver det os mulighed for at kende til evt. svage punkter. Vi har mulighed for at tilbyde serviceaftaler og servicekoncepter som matcher netop din bil.

Vores priser

Vores prispolitik er ganske simple. Vi tjener ikke så meget på de enkle opgaver, men til gengæld har vi mange opgaver. Vores set up er lavet til at kunne være mere effektive til at udfører service og vedligeholdelse opgaver og vi har det nødvendige udstyr til at klarer de opgaver der måtte komme. Vi giver altid et tilbud før vi udfører nogle opgaver. Har vi givet et tilbud, står vi ved den pris vi har givet, og det er er din garanti for at du altid kender omkostninger ved os. Vores priser ligger ca. 15-25% under de priser, som du kender fra et autoriseret værksted og da vi ønsker at spare dig for en køretur til Tyskland matcher vi tyskeværkstedspriser. Vi har en række fordele, som man kan opnå, når vi udfører service nogle fordel du kan læse mere om her på vores hjemmeside. Vi kalder dem ”ALLCARFREE”

Vi håber at se dig til en bilsnak og en kop kaffe i vores forretning.