au2cloud er fremtiden

au2cloud er fremtiden! Her kan du holde styr på din flåde, servicetidspunkt og kørelogbog (kan bruges til eksempelvis SKAT). Vi monterer en enhed i bilens OBD-stik, og derved kan vi hele tiden hente data fra bilen og skulle der være problemer kan vi udlæse fejl, selvom bilen ikke holder på værkstedet.
Forskellen fra au2cloud og andre løsninger er, at au2cloud har indbygget et sim-kort og derfor har vi mulighed for at kunne ”tale” med bilen hele tiden.

Godkendt kørebog.

Du kan med appen på din mobil holde helt styr på din kørselsregnskab til skat, det eneste du skal gøre er, at markere om turen fra A til B er privat eller erhvervs kørsel. Du kan nemt og hurtigt overføre al data til din computer.

Flådestyring:

Hvis man har flere køretøjer i flåden kan man fra centralhold se, hvor man har køretøjer, og derved hele tiden kan man flytte et køretøj, som er tæt på en evt. ny opgave eller andre ting som kræver en løsning her og nu. Det er også muligt at se, hvornår bilen skal til serviceeftersyn, og derved har du nemmere ved at planlægge hverdagen for hele din flåde. Fordelene er mange uanset om flåden er på 5 eller 5000 stks.

Værkstedet kan:

Værkstedet kan hele tiden udlæse fejl, se parmeter på batterispænding, brændstofsforbrug, og mange andre ting som kan være med til at gør et værkstedsophold nemmer og hurtigere, da værkstedet ”kender” fejlen på forhånd og har derfor mulighed for at havde reservedele på lager når bilen kommer til værkstedet. Værkstedet kan overtage serviceindkaldelse og derved hjælpe med indkaldelse af køretøjre i tide og Du spare tid og evt. en medarbejder som skal sidde og holde styr på flåden.

au2cloud kan indgå i en serviceaftale eller kan købes og have som en mdr. Ydelse. Kontakt All Car og hører meget mere om fremtiden og hvilken løsning der passer dig eller dit firma bedst.

BOOK EN TID

Er du interesserede i au2cloud og alle de fordele au2cloud giver?
BOOK HER