Bremser og undervogn

Professionelt bremseeftersyn

Med et professionelt bremseeftersyn hos All Car kan dine bremser holde til flere kilometer og derved sparer du penge. Mange få desværre ikke renset deres bremser i god nok tid og dette kan være skyld i et unødvendigt slid som kan betyde at man skal udskifte bremser for tidligt. Hos All Car anbefaler vi altid bremserens en gang årligt.
Bremserne er bilens vigtigste del og derfor skal disse efterses løbende. Der er mange dele i bremserne som skal efterses og dette er ikke altid en del af bilens serviceplan. Hos All Car har vi altid ekstra fokus på bilens bremser og vi kigger dem ALTID efter ved et serviceeftersyn. Vi har også altid hjulende afmonteret for at sikre at vi har vurderet korrekt.

Bremsevæske er også en vigtigt del af bilens bremsesystem. Kogepunktet måles på bremsevæsken for at bestemme tilstanden af bremsevæsken. Da bremsevæsken optager fugt fra vejret falder kogepunktet. Det er meget vigtigt at man kender kundens kørselsbehov og brug af bilen. Skal bilen på kør-selv-ferie i et område med bjerge er det vigtigt at bremsevæsken har det bedste kogepunkt og at der ikke mangler væske i beholderen. Kig forbi vores værksted hvis du ønsker at få efterset dit bremsevæske.

De fleste moderne biler er udstyret med skivebremser både foran og bagpå, dog er mange såkaldte microbiler oftest med tromlebremser bagpå og de kræver adskillelse og rensning ligeså tit som skivebremser.

Det er vores erfaring, at hvis kunden reagerer med det samme der er mistænke om fejl eller ændret tilstand på bilens bremser, er der mulighed for at spare penge ved at rense og vedligeholde bremserne. Så er du usikker på tilstanden af dine bremser, så kig forbi vi efterser dem gerne og tester dem vi vores bremseprøvestand.

Undervogn

Bilens undervogn består af mange dele og er en kompleks teknologi som sikre bedst muligt vejgreb. Derfor er det også vigtigt at alle dele i undervognen er i orden. Støddæmper og fjerne er bevægelige dele som har en stor indvirkning på bilens køreegenskaber. En defekt dæmper eller fjeder kan have stor indvirkning på bilen vejgreb.
Sporing eller 4-hjulsudmåling som er den korrekte betegnelse. Er også en vigtigt del af bilen undervogn og der kan være mange penge sparet i dæk hvis bilen står korrekt i styretøjet. Grund til at det hedder en 4-hjulsudmåling skyldes at en korrekt udmåling indbefatter alle 4 hjul og man indstiller bilen efter bagakselen.
Ved skift af enten fjeder eller dæmper anbefaler vi altid at der skiftes parvis, dette gælder såvel foran som bagpå.
Har du brugt for at få efterset din undervogn er du altid velkomment til at kontakt os.

BOOK EN TID

Hvis ikke du får renset bremserne i godt tid, kan det ende med unødvendigt slid på bremserne.
BOOK HER