Motorlampen og fejlindikator

Hvad betyder det når min motorlampe lyser? Der findes desværre ikke et simpelt svar på dette spørgsmål, da motorlampen kan lyse af mange forskellige grunde. Der findes dog nogle simple tip man kan forholde sig til. Farven på motorlampen er meget vigtigt, ved rød lampe skal der stoppes omgående – det er vigtigt at hvis lampen lyser med farven rød, at bilen bringes til standsning med det samme, og at bilen bringes til værkstedet med slukket motor. Lyser lampen derimod med en gul farve, betyder det at bilens elektroniske systemer har en fejl eller fået et forkert signal. Der kan være mange forskellige årsager til. Vi anbefaler altid at man få læst fejlen på bilen, såfremt at lampen har lyst.
Vi anbefaler altid at man efterser oliestand og kølevæske stand hvis bilens motorlampe har lyst. I mange bilers instruktionsbog står der at hvis motorlampen lyser er der fejl på udstødningen, dette kan man dog ikke altid regne med og derfor er det vigtigt at man får udlæst fejlkoder. Har du spørgsmål til en eller flere lamper i din bil er du altid velkommen til at komme forbi så skal vi nok forklare betydningen af de forskellige lamper.
Ved opstart af bilen vil motorlampen altid tænde når der sættes tænding på bilen, dette skal en bil gøre og bilen laver en funktionskontrol af bilens motorstyring ved start. Lampen slukker kort tid efter.

BOOK EN TID

Hvis motorlampen lyser betyder det alt ikke er som det skal være!
BOOK HER