Ruder og stenslag

Er uheldet ude og er der kommet et stenslag i forruden kan du tage det helt roligt, for hos All Car kan vi lave det og det er til blot 299,- dog dækker forsikringen tit og ofte for reparationen, så du kvit og frit få lavet din forrude hos os.

Er ruden revnet eller ridset så vi ikke længere kan nøjes med at reparere forruden, klarer vi selvfølgelig også et skift af forruden. Dette sker i samarbejde med en af vores partnere som har flere års erfaring fra et af Danmarks største bilglasfirmaer. Du får hos All Car den bedste pris på udskiftning af din forrude. Er det en forsikringsskade kan du være helt rolig, vi har et tæt samarbejde med de fleste forsikringsselskaber.

Hos All Car anbefaler vi altid udskiftning af viskeblade i forbindelse med udskiftning af forrude. Dette er for at sikre at småsten og gammelt skidt ikke ridser den nye rude.

OBS: Er din bil med kamera og andet sikkerhedsudstyr er det vigtigt at ruden bliver monteret korrekt og at disse sikkerhedsfunktioner bliver kalibreret. Kontakt os såfremt du ønsker rådgivning om montering af forruder.

BOOK EN TID

Stenslag er træls, men de skal laves, før de udvikler sig til større revner!
BOOK HER