Finansiering med Santander

Hos All Car er vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig en personlig tilpasset finansieringsløsning, hvor både vilkår og priser passer til din privatøkonomi. Og vi rådgiver altid ud fra en ærlig og åben tilgang til finansiering.
Finansieringen kræver ikke meget tid og mange ressourcer og kan være klar i løbet af 5 minutter – dog seneste indenfor 48 timer fra din ansøgning er sendt.

Via vores samarbejdspartner Santander Consumer Bank kan vi tilbyde meget attraktive lånemuligheder ved køb af din nye brugte bil. Vi tilbyder både køberkontrakt med 20% udbetaling og billån med og uden udbetaling. Begge dele til konkurrencedygtige rentesatser.

Prøv vores låneberegner

Via vores samarbejdspartner Santander Consumer Bank kan vi tilbyde meget attraktive lånemuligheder igennem vores låneberegner.
Se vores udvalg af biler her »

Din sikkerhed

Udover et stærkt produkt i selve finansieringen så tilbyder vi til flere af vores lånetyper også en sikkerhed til dig i form af en SAFE forsikring, som giver dig tryghed, hvis du skulle være uheldig at blive arbejdsløs eller ramt af sygdom. Så vil denne forsikring dække dig i op til 12 mdr med betalingen af ydelsen på dit lån.

Se mere om SAFE her »

På vores hjemmeside har vi en låneberegner, som også giver dig mulighed for at ansøge direkte. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab finder den bedste løsning til dig.