Autoværksted i Fredericia

All Car er en forretning, med masser af erfaring fra autobranchen.

Indehaver Peter Brandstrup startede som lærling og var efterfølgende mekanikersvend i en periode.

Peter har arbejdet med bilsalg og ledelse i flere år, og han har et bredt kendskab til drift af autoværksteder.

Dit lokale værksted i Fredericia

All Car har en vision om at sætte fokus på kunden bag bilen. Hos os er det vigtigste, at vi taler samme sprog som vores kunder, og at vi forstår dem. Det er selvsagt en selvfølge, at vi forstår, hvad din bil fortæller, men det er vores overbevisning, at man i branchen, måske ikke altid forstår personen, der kommer med bilen.

Dette vil vi gerne ændre på, og derfor er det vigtigt for os, at vi gør tingene nemmere for bilejerne.

Vi har samlet alt ét sted, og vi har et ønske om, at vores kunder kommer til os med selv de helt almindelige småting, der vedrører det at have en bil. Vi er der, hvis der er brug for en bilsnak, eller hvis det er bilen, der er begyndt at snakke lidt.

Telefon & Mail

71743742

info@allcar.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Autoværksted Allcar Fredericia 

Allcar er et autoværksted i Fredericia som tilbyder et bredt udvalg af professionelle services til biler af enhver model. Dette autoværksted er kendt for at tilbyde kundeservice af høj kvalitet, dette inkluderer hurtig og effektiv diagnose og reparation af biler.  

Allcar har et stort udvalg af originaldele og reservedele, som er nødvendige for at udføre professionel autoreparation. Allcar tilbyder også kompetent rådgivning og personlig service til kunderne, så de får den bedste oplevelse.  

Allcar garanterer også, at alle biler repareres korrekt og pålideligt, så du kan køre trygt og effektivt. Allcar er det perfekte valg for alle, der ønsker professionel autoreparation af høj kvalitet.