Professionelt bremseeftersyn i Fredericia 

Med et professionelt bremseeftersyn hos All Car i Fredericia kan dine bemser holde til flere kilometer, og derved sparer du penge.

Mange får desværre ikke renset deres bremser i god nok tid, og dette kan være skyld i et unødvendigt slid, som kan betyde, at man skal udskifte bremserne for tidligt. Hos All Car anbefaler vi altid bremserens en gang årligt. Bremserne er bilens vigtigste del og derfor skal disse efterses løbende. Der er mange dele i bremserne, som skal efterses, og dette er ikke altid en del af bilens serviceplan. Hos All Car har vi altid ekstra fokus på bilens bremser, og vi kigger dem ALTID efter ved et serviceeftersyn. Vi har også altid hjulene afmonteret for at sikre, at vi har vurderet korrekt. Bremsevæske er en vigtigt del af bilens bremsesystem. Kogepunktet måles på bremsevæsken for at bestemme tilstanden af bremsevæsken. Da bremsevæsken optager fugt fra vejret. Det er meget vigtigt, at man kender kundens kørselsbehov og brug af bilen. Skal bilen på kør-selv-ferie i et område med bjerge, er det vigtigt, at bremsevæsken har det højste kogepunkt, og at væskestanden er på max. De fleste moderne biler er udstyret med skivebremser både foran og bagpå, dog er mange såkaldte microbiler oftest med tromlebremser bagpå, og de kræver adskillelse og rensning ligeså tit som skivebremser.

Spar penge

Det er vores erfaring, at hvis kunden reagerer med det samme, der er mistanke om fejl eller ændret tilstand på bilens bremser, er der mulighed for at spare penge ved at rense og vedligeholde bremserne. Så er du usikker på tilstanden på dine bremser, så kig forbi. Vi efterser dem gerne og tester dem ved vores bremseprøvestand.

Undervogn

Bilens undervogn består af mange dele og er en kompleks teknologi, som sikrer bedst muligt vejgreb. Derfor er det også vigtigt, at alle dele i undervognen er i orden. Støddæmper og fjedre er bevægelige dele, som har en stor indvirkning på bilens køreegenskaber. En defekt dæmper eller fjeder kan have stor indvirkning på bilens vejgreb.
Sporing eller 4-hjulsudmåling, som er den korrekte betegnelse, er også en vigtigt del af bilens undervogn, og der kan være mange penge sparet i dæk, hvis bilen står korrekt i styretøjet. Grunden til at det hedder en 4-hjulsudmåling skyldes, at en korrekt udmåling indbefatter alle 4 hjul, og man indstiller bilen efter bagakslen.
Ved skift af enten fjeder eller dæmper anbefaler vi altid, at der skiftes parvis, dette gælder såvel foran som bagpå.
Har du brugt for at få efterset din undervogn, er du altid velkommen til at kontakte os.