Motorrens fra WIC WAC

Få bedre acceleration

Når vi renser bilens motor, rengør vi bl.a. luftindsugningen til motoren. Det får motoren til at yde mere. Og du vil opleve en øget trækkraft og en forbedret accelerationsevne – selv hvis du har en ældre bil. En test foretaget i samarbejde med MotorTV viser, at trækkraften kan forbedres fra 0,4% og op til 8,9% afhængig af biltype.

Få bedre trækkraft

Det kan godt betale sig at give din bil en motorrens. Over tid vil din bils motor nemlig sode til – og det gør, at du kører kortere på literen. Det koster dig brændstof. Med en motorrens vil du hurtigt opleve, at dit brændstofforbrug bliver mindre. Testen i samarbejde med MotorTV viser, at du kan forbedre brændstofforbruget fra 5,4% op til 41% afhængig af biltype.

Få bedre (og grønnere) samvittighed

Omtanke og hensyn til miljøet er en væsentlig grund til at få lavet en motorrens. Du kan få renset hele din bils brændstofsystem for smuds og sodaflejringer. Det giver en renere udstødning og en bil, der forurener mindre. Til gavn for miljøet og din grønne samvittighed.

Motorrens Fredericia 

Allcar i Fredericia er det perfekte autoværksted for dig, der søger kompetent og pålidelig motorrens. Vores uddannede mekanikere har mange års erfaring med motorrens og har ekspertise inden for alle typer motorer.  

Vi tilbyder effektiv og professionel motorrens, der sikrer, at din motor fungerer optimalt.  

Med motorrens kan du få den bedste ydeevne og samtidig spare penge på brændstofforbrug og service.  

Vi tilbyder også andre autorelaterede tjenester, såsom udskiftning af olie og filter, kontrol af motor og andre komponenter, reparation af bilens elektriske systemer og meget mere.  

Hos Allcar i Fredericia får du altid den bedste service til en konkurrencedygtig pris.