Er uheldet ude?

Er der kommet et stenslag i forruden, kan du tage det helt roligt.

Er uheldet ude, og er der kommet et stenslag i forruden, kan du tage det helt roligt. Hos All Car kan vi lave det til blot 299,- dog dækker forsikringen tit og ofte reparationen, så du kvit og frit kan få lavet din forrude hos os.

Er ruden revnet eller ridset, så vi ikke længere kan nøjes med at reparere forruden, klarer vi selvfølgelig også et skift af forruden. Dette sker i samarbejde med en af vores partnere, som har flere års erfaring fra et af Danmarks største bilglasfirmaer. Hos All Car får du den bedste pris på udskiftning af din forrude. Er det en forsikringsskade, kan du være helt rolig. Vi har et tæt samarbejde med de fleste forsikringsselskaber. Hos All Car anbefaler vi altid udskiftning af viskeblade i forbindelse med udskiftning af forrude. Dette er for at sikre, at småsten og gammelt skidt ikke ridser den nye rude.

OBS: Er din bil med kamera og andet sikkerhedsudstyr er det vigtigt, at ruden bliver monteret korrekt, og at disse sikkerhedsfunktioner bliver kalibreret. Kontakt os såfremt du ønsker rådgivning om montering af forruder.