Udstødning på en moderne bil er meget mere end bare et rør.

Der bliver stillet store krav til, hvor meget en bil må forurene og udlede af forskellige udstødningsgasser.

Derfor er det også vigtigt, at du stiller krav til din leverandør af udstødning. Hos All Car benytter vi altid godkendte dele, som sikrer, at din bil altid lever op til de krav, der er stillet til den.

Vi kan altid udskifte eller reparere din udstødning. Vi har også mulighed for at rense partikelfilteret på din bil, såfremt dette er nødvendigt. Vi anbefaler altid, at man får afmonteret et partikelfilter og får det renset ved specialister. Vi har flere samarbejdspartnere, som vi samarbejder med omkring denne opgave, så dit partikelfilter altid får den bedste service og rens på markedet.
Der sidder flere forskellige sensorer i en moderne udstødning, og der kan være monteret flere filtre og katalysatorer på bilen.

Hvorfor tilstopper et partikelfilter? Det kan der være flere årsager til, men ofte skyldes det bilens kørselsmønster – for mange korte og små ture kan være skyld i, at bilens eget rensesystem ikke kan afhjælpe en tilstopning. Hos All Car har vi det udstyr, der skal til for at kunne udmåle og udlæse en status på bilens partikelfilter og udstødningssystem.

Add Blue er det nye

ADD BLUE er det sidste nye tiltag, som du skal forholde dig til som bilejer, når der er tale om udstødning og forurening. ADD BLUE er et tillægsprodukt, som bilen bruger til nedbringe farlige udstødningsgasser. ADD BLUE kan købes på flere tankstationer og påfyldes som beskrevet af bilfabrikken. Har du spørgsmål til påfyldning eller mangler du ADD BLUE, er du altid velkommen til at kontakte All Car. Vi kan både hjælpe med påfyldning og levering af ADD BLUE.

Har du spørgsmål eller problemer med din bils udstødning, er du altid velkommen til at kontakte All Car for et uforpligtende tilbud.