Kvalitetsbevidst autoværksted i Fredericia, nær Middelfart

Tandremmen er også en vigtig del af motoren, som kræver løbende udskiftning. Ved udskiftning af tandremmen kan det anbefales at skifte vandpumpen samtidigt. Det er ikke alle biler, der har en tandrem. Du er altid velkommen til at kontakt All Car, hvis du skulle være i tvivl om, hvordan det er med din bil. Vi er også altid klar med et godt tilbud på udskiftning af tandrem og vandpumpe.

Udskiftningsintervallet er meget forskellig fra bilmærke til bilmærke og fra model til model. Hos All Car er vi altid opdateret på de aktuelle anbefalinger. Vores professionelle mekaniker står altid klar til at skiftet tandremmen på din bil. Vi har det nødvendige værktøj, og derfor kan der være mange penge at spare ved at lade os skifte din tandrem.

Hos All Car i Fredericia har vi samlet et hold af veluddannede og erfarne mekanikere. Vi har alle været mange år i branchen og har stort kendskab til de fleste bilmærker – vi har et ekstraordinært kendskab til tyske biler.
Vores kompetente og kvalitetsbevidste mekanikere er derfor din garanti for, at din bil altid får den bedste service og reparation.

Vores mekanikere har kunden i centrum

All Car er meget mere end et kvalitetsbevidst autoværksted. Vi vil give vores kunder en god oplevelse, lige fra de kommer ind på værkstedet i Fredericia, og til de får deres køreklare bil tilbage. Vores engagerede mekanikere har derfor altid fokus på at levere ekstra service og skabe et tillidsfuldt forhold til vores kunder og samarbejdspartnere.
Alle vores mekanikere er altid opdateret med den nyeste viden i branchen, og mekanikerne bruger naturligvis den mest moderne teknologi til at finde de mere komplicerede fejl og mangler på moderne biler.

Central beliggenhed i Fredericia

Med All Cars centrale beliggenhed i Fredericia dækker vi hele Trekantsområdet samt Middelfart.